Onze behandelingen

Gelaat

Gelaatsverzorgingen, botox/fillers door arts, wimperbehandelingen

Handen & voeten

Manicure, gelish, pedicure

Lichaam

Ontharing, tanning, lichaamsmassage

Gelaatsverzorging

Dermalogica: een Amerikaanse verzorgingslijn gespecialiseerd in huidverbeterende producten.

Rainpharma: een plantaardige verzorgingslijn met holistische aanpak van Belgische oorsprong. 

 

Huid onder de loep: Huidanalyse

Voor wie?     Iedereen die graag een grondige analyse van de huid krijgt.

Elke verzorging bij Het Stille Seizoen is uniek. Vanaf U binnenkomt tot U buitengaat krijgt U het gevoel van warmte, onvoorwaardelijke tijd, rust, specifieke verzorging en persoonlijkheid.
Elke verzorging zal anders zijn aangezien het aangepast is aan elke persoon en zijn huid.
Tijdens het verkennend gesprek wordt een totaal beeld gemaakt van uw huid, leefgewoontes en voeding.
De gelaatsverzorging zal werken naar een mooie zuivere gezonde huid. U moet het gevoel hebben na de verzorging dat er iets gebeurd is. Als u thuis komt heeft U een huid dat tintelt met een zalig gevoel. U ziet er beter uit! U voelt zich beter!!!
Tijdens de verzorging is rust en sereniteit de boodschap. Nadien zal er overlopen worden wat er gedaan is en krijgt U advies om thuis het resultaat te optimaliseren via producten en tips & trics.
Na de verzorging gaat U buiten met de beleving van persoonlijk advies, rust, tijd, happy en vooral verbetering van de huid.

Prijs: Gratis

 

Jeugd in evenwicht

Voor wie?     Pubers, jongeren met een onzuivere huid

 

Deze jongerenbehandeling is speciaal ontwikkeld om de jonge, gevoelige en onzuivere huid te behandelen. De filosofie is een gezonde huid te verkrijgen door het gebruik van ingrediënten die de huid niet afsluiten, niet irriteren en geen parfums bevatten. Krachtige actieve plantaardige ingrediënten zuiveren jouw huid en helpen irritaties te kalmeren.

 

Prijs: 35 euro

  

Sculp Verzorging

Voor wie?     Verouderde huid met verslapping

 

Op een gereinigde huid   “ boetseren “ we de gelaatspieren zodat je het gevoel krijgt  van een vollere huid, de lijntjes worden zachter. Het is een anti-aging massage ideaal voor de toepassing  van botox of andere fillers.  We sluiten af met een voedend masker aangepast aan uw huidtype om met een gezonde gloed de behandeling af te sluiten . Dit Is een uitzonderlijke massage, net als de buccal massage, aangeleerd in Parijs bij Mevrouw Joelle Ciocco bekend bij the rich and the famous.

 

Prijs: 75 euro

 
Buccal Verzorging

Voor wie?       Verouderde huid met verslapping vooral rond mond en kaaklijn

 

De expressielijnen rond de mond, neusplooien en doorhangende wangen worden door het stimuleren van de wangspieren  vanuit de mond wakker geschud. Dit is een  intensieve anti-aging massage ideaal de dag van een feest met een natural lifting als resultaat. We starten met een reiniging van de huid om vervolgens met de buccal te vervolgen, een zelf samengesteld masker zal de huid de nodige voeding geven om buiten te gaan met een stralende huid.

 

Prijs: 75 euro

 
Even Stilstaan

Voor wie?     Alle huidtypes

 

Heeft uw huid last van onzuiverheden, vale teint?  In deze behandeling ligt de focus vooral op het verwijderen van onzuiverheden met de nodige aandacht voor ontspanning om een mooie zuivere huid te bekomen. We starten met een reiniging, gevolgd door een aangepaste dieptereiniging. Door een combinatie van Japanese en Ayurvedische massagetechnieken nemen we de spanningen in het gelaat weg. Door het toepassen van een zachte lymfedrainage  stimuleren we de bloedcirculatie en voeren we de afvalstoffen af. Als afsluiter gebruiken we een serum in combinatie met oog en dagcreme. ( incl epilatie wenkbrauwen ). U gaat buiten met een stralende zuivere huid

 

Prijs: 69 euro


Helemaal Thuis

Voor wie?     Mature, verouderde huid

 

Heeft u huid nood aan een goede boost? I s ze wat in slaap gevallen qua hydratie, stevigheid, volume,…Dan is deze intense verzorging de ideale manier om ze eens goed wakker te schudden.

We beginnen met een grondige dieptereiniging  gevolgd door een combinatie van mineralen die de huid voeden en in balans brengen. We verwennen u met 2 verschillende massages: eentje om de huid goed wakker te schudden en een relaxerende massage . Hiervoor gebruiken we  pure oliën om  uw huid de nodige voeding te geven. Een individueel aangepast masker dient om de huid te verzachten en te beschermen.  We voeren  de afvalstoffen af  door een zachte drainage om een mooie naturele gloed te bekomen. Uw stralende huid verzorgen we met  een oogcrème, serum en dagcreme. ( incl epilatie wenkbrauwen ). Ideaal voor wie  ‘ME’ time wil hebben en als herboren naar huis gaan.

 

Prijs: 109 euro


Botox-Fillers of serumbooster door dermatoloog

Voor wie?    Mature, verouderde huid

 

Het doel van deze behandeling is de natuurlijke schoonheid behouden en de persoonlijke kenmerken te accentueren. Door de behandeling ziet U er weer fris en natuurlijk uit. Overdadige behandelingen, een onnatuurlijk strakke huid en opgespoten lippen passen niet binnen onze visie daar wij enkel een naturel  effect willen bekomen.

 

Botox-behandeling: Hoge spieractiviteit zijn de oorzaak van veel rimpels. Door plaatselijk Botox te injecteren, ontspannen de rimpels en worden ze minder zichtbaar.

 

Fillers-behandeling: Met het verstrijken van de jaren verandert uw gezicht en vermindert de natuurlijke elasticiteit van uw huid. U krijgt last  van rimpels, volume verlies en veranderende contouren.  Fillers zijn ideaal als U een jonger en gladder gezicht wenst.

 

Deze behandelingen worden enkel door een arts/dermatoloog uitgevoerd.

 


Wimperlifting en wimperextensions

Voor wie?    Iedereen

Volume Lifting is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers gekruld en gelift worden zonder daarvoor gebruik te maken van wimperextensions of mascara. Deze behandeling is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Bij Volume Lifting wordt er gebruik gemaakt van silicone pads die niet schadelijk zijn voor de wimperhaartjes en waarmee wimpers tijdens de behandeling vanaf de wortel gelift worden. Deze behandeling heeft een duurzaamheid van 6 tot 9 weken. 

 

Prijs: 75 euro ( kleuren wimpers + 10 euro )

 

Wimperextensions One By One Voor aanvang, informeren we je over de diverse type wimpers, de soort krullen, diktes en lengtes en welke wimper nu juist bij jou past. Bij deze behandeling zal er op elke natuurlijke wimper een verlenging worden geplaatst. 

 

Prijs: 90 euro, bijwerken vanaf 35 euro

Handen en voeten

Voeten

We beginnen met een warm voetbad om de voetjes te ontspannen en verzorgen ze met een aangename voetenscrub, vervolgens gaan we de nagelriemen en de nagels onder handen nemen en verwijderen we alle overtollig eelt. We sluiten de behandeling af met een korte voetmassage.

 

Prijs: 40 euro

Handen

Heb je mooie natuurlijke nagels en wil je een nagellak met een langer blijvend resultaat? Wil je een afgewerkte versteviging van je nagels zonder je natuurlijke nagels te beschadigen? Dan is Gelish iets voor jou!

 

Gelish Soak Off Gel Polish wordt aangebracht als een nagellak en is even duurzaam als gel. Bij Gelish geeft u de mogelijkheid om uw nagels in 1 kleur, French (wit boordje) te geven die er ongeveer 3 weken perfect blijft uitzien.

Prijzen: 

 • Gelish 1 kleur: 35 euro
 • Gelish French: 40 euro
 • Manicure: 25 euro

Lichaam

Tanning

Infinity Sun is de eerste volledig natuurlijke sunless tanning.  De producten zijn gemaakt van groene thee, aloë vera, walnoot-extract, anti-oxidanten en plantaardige ingrediënten die uw huid verrijken, voeden en versterken. In tegenstelling tot de andere merken, die voornamelijk met chemische producten werken krijg je met Infinity Sun geen oranje of gele kleur doordat het actieve bestanddeel “walnoot-extract” inwerkt op de dode huidcellen.

Je kiest in overleg, zelf de intensiteit die het beste bij je past, of waar je op dat moment zin in hebt…

De teint past zich aan het huidtype, wat Infinity Sun uniek maakt!

De kleur vervaagt ook mooi geleidelijk, mits opvolging van een paar richtlijnen.

 

Klik hier voor de voor- / nabehandelingsinstructies voor een optimaal resultaat.

Klik hier voor de meest gestelde vragen over de sunless tanning.

 

Prijzen: 

Volledig lichaam: 29 euro

Enkel boven- of onderlichaam: 19 euro

Ontharing

Alle ontharingen gebeuren met de klassieke hars of met Pandhy’s suikerpasta.  

De suikerpasta is 100% natuurlijk, bevat enkel water en suiker, zonder chemische producten, geur of kleurstoffen.

De suikerontharing staat bekend voor zijn vele voordelen:

 • 100% natuurlijk
 • Minder ingegroeide haren
 • Toepasbaar bij spataderen
 • Minder pijnlijk dan harsen
 • Op lichaamstemperatuur
 • Breekt geen haren af
 • Hygiënisch

 

Prijzen

 • Bovenlip of wenkbrauwen: 10 euro ( hars )
 • Oksels: 15 euro ( suiker )
 • Bikini: vanaf 15 euro sliprand tot 25 euro volledige ontharing ( enkel met suiker )
 • Onderbenen of bovenbenen: 22 euro ( hars ) – 35 euro ( suiker )
 • Volledige benen: 40 euro ( hars ) – 55 euro ( suiker )
 

Lichaamsmassage

Voor wie?          Iedereen

Allemaal hebben we  eens last van stress; door een drukke baan, een gezin, de gejaagdheid, … Hierdoor kunnen we ook fysieke klachten  ervaren zoals bijvoorbeeld pijn aan de nek en schouders. Het hele lichaam komt onder druk te staan en daardoor voelen we pijn.

 

Met een ontspanningsmassage kan U de fysieke klachten wegnemen en geeft U ook uw geest wat meer ruimte. Met verschillende technieken zoals kneden en wrijvingen komt uw lichaam helemaal tot rust.