Onze behandelingen

Gelaat

Gelaatsverzorgingen

Handen & voeten

Manicure, gelish, pedicure

Lichaam

Ontharing, tanning

Gelaatsverzorging

DERMALOGICA is een Amerikaanse huidverbeterende verzorgingslijn. De verzorgingslijn bevat geen ingrediënten die de huid kunnen irriteren zoals parfum, gedenatureerde alcohol, afsluitende minerale oliën en synthetische geur-en kleurstoffen.

Face Mapping: huidanalyse

Voor wie?     Iedereen die graag een grondige analyse van de huid krijgt.

 

Prijs: Gratis

 
Clear Start

Voor wie?     Pubers, jongeren met een onzuivere huid.

 

Deze jongerenbehandeling is speciaal ontwikkeld om de jonge, gevoelige en onzuivere huid te behandelen. De filosofie is een gezonde huid te verkrijgen door het gebruik van ingrediënten die de huid niet afsluiten, niet irriteren en geen parfums bevatten. Krachtige actieve plantaardige ingrediënten zuiveren jouw huid en helpen irritaties te kalmeren.

 

Prijs: 35 euro

  Microzone

Voor wie?     Iedereen die weinig tijd heeft of als tussenbehandeling.

 

Een snelle manier om uw huid te verfrissen en terug in balans te brengen. Kies uit volgende korte behandelingen waarbij we jouw gezicht die verkwikkende boost geven die het nodig heeft:

 • Flash: exfolieert, verzacht en verheldert de doffe vermoeide huid.
 • Moisture boost: hydrateert de trekkerige/droge huid.
 • Blackhead relief: dieptereiniging, verwijderen van verstoppingen en comedonen.
 • Age repair: herstelt, revitaliseert en behandelt de voortijdige veroudering.
 • Skin soothing: verzacht, vermindert roodheid en herstelt de gevoelige huid.

 

Prijs: 35 euro

 
Discovery

Voor wie?       Wie de 1ste keer komt.

 

Deze behandeling start met een aantal vragen over jouw huid, huidbezorgdheden, leefstijl en eventuele medicatie en allergieën. Zo krijgen wij een eerste inzicht in jouw huid en huidconditie om de meest effectieve behandeling te adviseren en hiermee meteen aan de slag te gaan. Na de behandeling krijgt u meer informatie over jouw huid en huidconditie en overlopen we samen een gedetailleerd stappenplan om tot een stralende mooie huid te komen. (Incl. epilatie wenkbrauwen)

 

Prijs: 59 euro

 
Deep cleansing

Voor wie?     Verstopte, onzuivere of acne huid.

 

Een behandeling gepersonaliseerd aan uw huid die niet enkel verstoppingen, onzuiverheden, acne behandelt maar ook de oorzaken. Deze omvat reiniging, een enzymatische dieptereiniging, relaxerende hoofd- en schoudermassage aangevuld met een lymfedrainage en als afsluiting een serum in combinatie met een zuiverend planktonmasker. (Incl. epilatie wenkbrauwen).

 

Prijs: 59 euro


Ultra calming

Voor wie?     De gevoelige huid.

 

De gevoelige huid wordt terug in balans gebracht door een kalmerende gelaatsverzorging. Er wordt tevens aandacht geschonken aan de eventuele onzuiverheden in het gelaat en dit in combinatie met een aangename hoofd- en nekmassage met als afsluiter een kalmerend serum aangevuld met een verzachtend havermoutmasker. Deze behandeling werkt kalmerend en verzorgend. (Incl. epilatie wenkbrauwen).

 

Prijs: 59 euro


Relax

Voor wie?     Iedereen die enkel wil relaxen.

 

Een goede reiniging, mineraliserend en hydraterend zijn de aspecten die aan bod komen in deze behandeling. Laat je meeslepen in een relaxerende gelaatsverzorging met een ontspannende gelaat-en nekmassage waarbij de ingrediënten van de behandeling aan de noden van de huid worden aangepast.

 

Prijs: 59 euro


Harmony

Voor wie?     Alle huidtypes.

 

We starten met een reiniging gevolgd door een dieptereiniging waarbij we gebruik maken van ultrasound om de ingrediënten nog beter hun werk te laten doen. Vervolgens worden het gelaat en de decolleté gemasseerd met een olie door u gekozen. We stimuleren de bloeddoorstroming en voeren de afvalstoffen vlugger af met een aangename drainage. Aansluitend een revitaliserend masker die alle spanningen uit het gelaat wegneemt. We eindigen met een aangepaste oog en gelaatscrème. Uw huid ziet er na de behandeling zichtbaar gladder en frisser uit. ( Incl. epilatie wenkbrauwen en bovenlip ).

 

Prijs: 75 euro


Perfect skin

Voor wie?     Vroegtijdige veroudering, de rijpere huid.

 

Zijn de tekenen van veroudering aan het overheersen? Geef het dan een revitaliserende boost met deze behandeling, speciaal ontwikkeld om de huid te verstevigen, gladder te maken en terug energie te geven. We starten met een reiniging gevolgd door een dieptereiniging aangepast aan de noden van de huid. Door het toepassen van een Ayurvedische massage met technieken in combinatie met de Japanese gelaatsmassage nemen we de spanningen in het gelaat weg. We vervolgen met een masker die een bom aan vitamines en actieve ingrediënten bevat waardoor de huid een ware opkikker krijgt. We eindigen met een stimulerende lymfedrainage en een drukpuntmassage. De huid is na afloop zichtbaar zuiverder en steviger. ( Incl epilatie wenkbrauwen en bovenlip ).

 

Prijs: 85 euro (optioneel oogverzorging +10 euro)

Handen en voeten

Voeten

We beginnen met een warm voetbad om de voetjes te ontspannen en verzorgen ze met een aangename voetenscrub, vervolgens gaan we de nagelriemen en de nagels onder handen nemen en verwijderen we alle overtollig eelt. We sluiten de behandeling af met een korte voetmassage.

 

Prijs: 40 euro

Handen

Heb je mooie natuurlijke nagels en wil je een nagellak met een langer blijvend resultaat? Wil je een afgewerkte versteviging van je nagels zonder je natuurlijke nagels te beschadigen? Dan is Gelish iets voor jou!

 

Gelish Soak Off Gel Polish wordt aangebracht als een nagellak en is even duurzaam als gel. Bij Gelish geeft u de mogelijkheid om uw nagels in 1 kleur, French (wit boordje) te geven die er ongeveer 3 weken perfect blijft uitzien.

Prijzen: 

 • Gelish 1 kleur: 35 euro
 • Gelish French: 40 euro
 • Manicure: 25 euro

Lichaam

Tanning

Infinity Sun is de eerste volledig natuurlijke sunless tanning.  De producten zijn gemaakt van groene thee, aloë vera, walnoot-extract, anti-oxidanten en plantaardige ingrediënten die uw huid verrijken, voeden en versterken. In tegenstelling tot de andere merken, die voornamelijk met chemische producten werken krijg je met Infinity Sun geen oranje of gele kleur doordat het actieve bestanddeel “walnoot-extract” inwerkt op de dode huidcellen.

 

Je kiest in overleg, zelf de intensiteit die het beste bij je past, of waar je op dat moment zin in hebt…

De teint past zich aan het huidtype, wat Infinity Sun uniek maakt!

De kleur vervaagt ook mooi geleidelijk, mits opvolging van een paar richtlijnen.

 

Klik hier voor de voor- / nabehandelingsinstructies voor een optimaal resultaat.

Klik hier voor de meest gestelde vragen over de sunless tanning.

 

Prijzen: 

Volledig lichaam: 29 euro

Enkel boven- of onderlichaam: 19 euro

Ontharing

Alle ontharingen gebeuren met Pandhy’s suikerpasta.  Deze suikerpasta is 100% natuurlijk, bevat enkel water en suiker, zonder chemische producten, geur of kleurstoffen.

De suikerontharing staat bekend voor zijn vele voordelen:

 • 100% natuurlijk
 • Minder ingegroeide haren
 • Toepasbaar bij spataderen
 • Minder pijnlijk dan harsen
 • Op lichaamstemperatuur
 • Breekt geen haren af
 • Hygiënisch

 

Prijzen

 • Bovenlip of wenkbrauwen:10 euro
 • Oksels: 15 euro
 • Bikini: 15 euro (sliprand) – 20 euro (streepje) – 25 euro (volledig)
 • Onderbenen of bovenbenen: 22 euro
 • Volledige benen: 40 euro