Acne Gezicht

Acne in je gezicht? Richt alle ogen opnieuw op je gladde huid

Je lichaam kan je nog bedekken, maar als je acne in je gezicht hebt… tja, dat ziet iedereen. Met de juiste acne behandeling zorgen we dat je terug kan buitenkomen zonder make-up én met een flinke dosis zelfvertrouwen.

 Herken de triggers

Er zijn producten die acne stimuleren. Als je die schrapt, zet je al een flinke stap vooruit. Als specialist in acne behandelingen leren we je om die producten te herkennen. Denk aan voeding, medicatie en cosmetica. Maar ook aan verzorgingsproducten die je poriën verstoppen ondanks de veelbelovende wonderformules op de verpakking.

Kuur van 3 maanden

Naast het schrappen van producten krijg je van ons ook nieuwe producten en crèmes. Die kuur moet je strikt opvolgen gedurende minimum drie maanden. Daarnaast behandelen we je acne ook tweewekelijks of maandelijks. Zo laat je je huid tot in de diepte zuiveren en krijg je terug een gladde huid met een natuurlijke glow.

 

 

voor/na
Het Stille Seizoen - Behandelingen - Gelaat - !QMS Medicosmetics

Na een vijf jarige zoektocht met héél wat bezoekjes bij verschillende dermatologen en het gebruik van diverse medicatie voor mijn acné problematiek kwam ik bij het Stille Seizoen terecht. Eerlijk gezegd was dit mijn allerlaatste hoop om van die verschrikkelijke acné af te geraken die me zo onzeker maakte…Ik werd in alle eerlijkheid verder geholpen en kreeg de juiste informatie omtrent het type acné dat ik had en dergelijke meer. Sofie luistert steeds zeer oprecht, ik kan namelijk met iedere vraag bij haar terecht wat mij ongelofelijk veel deugd doet.
Nu, vier maanden na opstart van de acné behandelingen bij het Stille Seizoen, kan ik met heel veel zekerheid zeggen, dat ik eindelijk ontzettend blij ben met mijn huid! Sofie heeft niet enkel het hart op de juiste plaats, ze doet haar job met hart en ziel en dat maakt het zo aangenaam om langs te gaan!

Lore De Wolf