Acne littekens

Laat eindelijk je acne littekens verwijderen

 

Is je acne weg? Dan blijf je wel vaak achter met littekens en verkleuringen op je huid. Ook die werken we graag weg. Zo heb je niet meer het gevoel dat mensen naar je littekens kijken in plaats van naar jou. Kies dus na je acne behandeling voor een behandeling van je littekens en geef je zelfvertrouwen een extra boost.

 

Natuurlijk herstelproces

Je littekens verwijderen we met microneedling. Dat klinkt pijnlijk, maar is het niet. In feite doorprikken we de wondjes in de bovenste huidlaag met minuscule naalden. Je lichaam denkt dan dat je huid beschadigt is en begint aan een natuurlijk herstelproces. Je huid zal daardoor steviger aanvoelen, maar er ook veel gladder uitzien.

Verschillende huidtypes

Het voordeel van microneedling is dat quasi elk huidtype ermee geholpen is. Bovendien kan je het niet alleen op rug of borst gebruiken, maar ook in je gezicht. Kortom: het helpt om alle sporen van acne uit te wissen. Wat denkt je zelfvertrouwen daar van?

Kennis gemaakt met Sofie, een vriendelijke en aangename dame. Vertelt vol passie over haar werk.
Ik heb een gratis huidanalyse geboekt, dit omdat ik last had van acne en een vette huid, voornamelijk op mijn voorhoofd.
Na een kleine vragenlijst in te vullen over mijn levensstijl, voeding etc, hebben we mijn producten dat ik gebruik thuis voor mijn huid overlopen.
Op basis daarvan heeft ze mij aangepaste producten aangeboden.
Een kleine 2 weken later merk ik al een verschil, ook de mensen in mijn omgeving merken dit op !
Mijn huid is nog niet optimaal maar ik geef dit nog voldoende tijd.
Ze staat ook steeds paraat als je nog verdere vragen hebt i.v.m een behandeling of producten.
Ik ben alvast blij met mijn producten en de informatie die ik van Sofie heb gekregen !

Shauny Staes