Acne littekens

Yes! Eindelijk ben je verlost van je puistjes en/of onstekingen!

Maar toch blijf je achter met littekens, verkleuringen op de huid,… dan is microneedling zeker de oplossing voor jou.

Microneedling heeft een heel goeie reputatie voor het behandelen van acne littekens, en is zeer betrouwbaar met goede resultaten.

De behandeling is toepasbaar voor een breed scala van huidtypes en is een zeer toegankelijke behandeling. Deze behandelingen worden niet alleen in het gezicht toegepast; we kunnen ook rug-, halsbehandelingen doen.

Wij zijn experts in de behandelen van acne. Heb je vragen? Neem dan zeker contact met ons op.

puist

ACNE GELAAT

 Als Acne Specialist helpen jou om je acne onder controle te krijgen in ongeveer drie tot vier maanden, afhankelijk van jouw type acne.

Door de kracht van producten (aangepast aan jouw type acne ) te combineren met maandelijkse behandelingen.

We leren je de acne triggers op gebied van voeding, medicatie, cosmetica, stress, voorkomende verstoppende ingrediënten in huidverzorgingsformules  (zelfs professionele en voorgeschreven producten).

Door bewezen en duidelijke veranderingen in jouw productgebruik, voeding en levensstijl te verbeteren, krijgt jouw zelfvertrouwen terug een ware boost.

Op aanraden van een vriendin ben ik bij Sofie terecht gekomen voor het behandelen van mijn acne. Ik voelde mij bij Sofie meteen op mijn gemak. Ze heeft een prachtig & rustgevend salon. Na een grondige huidanalyse en een gesprek, hielp Sofie mij zo verder. Ze kijkt niet enkel naar je acne maar naar je levensstijl. Ze is eerlijk in wat ze je aanbiedt en krijg je ook alles gedetailleerd op papier mee naar huis met zelfs informatie voor de juiste voeding! Dit heeft mij ook heel wat verder geholpen. Sofie is heel bereikbaar als je tussendoor met vragen zit. Producten, service en nazorg zijn top! Na een proces van aantal maanden ziet mijn huid er al veel beter uit EN voel ik mij ook al veel beter! Ze stuurt bij waar nodig en weet precies wat je huid nodig heeft.

Amber Platteau