Acne Lichaam

Acne op je lichaam? Durf terug een open blouse aantrekken

Heb je acne op je rug of borst? Dan ben je minder snel geneigd om die bikini of open blouse te dragen. En rondlopen in bloot bovenlijf is er ook al niet bij. Met onze acne behandeling zorgen we voor een gladde huid én maken we je terug trots op je lichaam.

Zelfde behandeling als gezicht

Als je acne op je rug hebt, dan is de kans groot dat je ook acne in je gezicht hebt. Puistjes, zwarte puntjes, mee-eters, rode vlekken… ook zij komen voor op je rug. En wij weten hoe we ze moeten verwijderen.

Verschil tussen borst en rug

Ja, borst en rug behandelen we anders tegen acne. De huid op je borst is dunner dan op je rug en dus vragen beide lichaamsdelen om een andere specifieke acne behandeling. Die behandelingen ontwikkelden we trouwens zelf.

Het Stille Seizoen - Behandelingen - Gelaat - !QMS Medicosmetics

Op aanraden van een vriendin ben ik bij Sofie terecht gekomen voor het behandelen van mijn acne. Ik voelde mij bij Sofie meteen op mijn gemak. Ze heeft een prachtig & rustgevend salon. Na een grondige huidanalyse en een gesprek, hielp Sofie mij zo verder. Ze kijkt niet enkel naar je acne maar naar je levensstijl. Ze is eerlijk in wat ze je aanbiedt en krijg je ook alles gedetailleerd op papier mee naar huis met zelfs informatie voor de juiste voeding! Dit heeft mij ook heel wat verder geholpen. Sofie is heel bereikbaar als je tussendoor met vragen zit. Producten, service en nazorg zijn top! Na een proces van aantal maanden ziet mijn huid er al veel beter uit EN voel ik mij ook al veel beter! Ze stuurt bij waar nodig en weet precies wat je huid nodig heeft. Daarnaast zijn de behandelingen ook een ideaal me-time moment! Sofie is in een topper in haar vak! 😃

Amber Platteau