Acne Huidanalyse

 

Acné, littekens, onderhuidse puisten, onzuiverheden, littekens, ,…

Ben jij al een tijdje op de sukkel met je huid? Dan wil jij zeker weten hoe jij terug een stralende huid kan krijgen, niet?

 Tijdens een gratis acne huidanalyse maken wij een foto van je huid met de zichtbare en niet zichtbare huidstructuren .

Het unieke aan de Visia7 huidanalyse is dat het net de diepere huidlagen zal fotograferen.

We bespreken je levensstijl, je voeding en je productgebruik.

We bepalen jouw tpye acne en krijgen we een volledig beeld van jouw huid en kunnen we de echte oorzaak aanpakken.

Wij werken niet met snelle oplossingen maar met oplossingen die op lange termijn werken.

Door deze totaalaanpak hebben 9/10 vrouwen een blijvend resultaat en dit zonder de huid agressief te benaderen. 

gratis huidanalyse
puist

ACNE GELAAT

 Als Acne Specialist helpen jou om je acne onder controle te krijgen in ongeveer drie tot vier maanden, afhankelijk van jouw type acne.

Door de kracht van producten (aangepast aan jouw type acne ) te combineren met maandelijkse behandelingen.

We leren je de acne triggers op gebied van voeding, medicatie, cosmetica, stress, voorkomende verstoppende ingrediënten in huidverzorgingsformules  (zelfs professionele en voorgeschreven producten).

Door bewezen en duidelijke veranderingen in jouw productgebruik, voeding en levensstijl te verbeteren, krijgt jouw zelfvertrouwen terug een ware boost.

Op aanraden van een vriendin ben ik bij Sofie terecht gekomen voor het behandelen van mijn acne. Ik voelde mij bij Sofie meteen op mijn gemak. Ze heeft een prachtig & rustgevend salon. Na een grondige huidanalyse en een gesprek, hielp Sofie mij zo verder. Ze kijkt niet enkel naar je acne maar naar je levensstijl. Ze is eerlijk in wat ze je aanbiedt en krijg je ook alles gedetailleerd op papier mee naar huis met zelfs informatie voor de juiste voeding! Dit heeft mij ook heel wat verder geholpen. Sofie is heel bereikbaar als je tussendoor met vragen zit. Producten, service en nazorg zijn top! Na een proces van aantal maanden ziet mijn huid er al veel beter uit EN voel ik mij ook al veel beter! Ze stuurt bij waar nodig en weet precies wat je huid nodig heeft.

Amber Platteau