Relax verzorging

Het Stille Seizoen - Behandelingen - Gelaat - Rainpharma

Gelaatsverzorging

Onze gelaatsverzorgingen zijn gericht op een gezonde en stralende huid en bij elk bezoek wordt opnieuw gekeken naar de conditie van je huid. Iedere gelaatsverzorging is dan ook steeds op maat.

Elke verzorging bestaat uit een grondige reiniging, zachte peeling, verwijderen onzuiverheden , epilatie van de wenkbrauwen, gelaatsdrainage met als afsluiter een masker.

De gelaatsmaskers worden à la minute bereid op basis van de noden van je huid en de verzorging die je krijgt is dus bij elk bezoek anders.

Gedurende de behandeling laten we je nooit alleen: Terwijl jouw maskers inwerkt, kan je genieten van een massage van hals en decolleté of voeten…

Door de 6 wekelijkse behandelingen en de verzorgingsproducten thuis te gebruiken, krijg je een gezonde en stralende huid.

Pure Classic gelaatsverzorging

Geschikt voor alle huidtypes

Een uitgebreide verzorging met telkens een andere inhoud.

In deze behandeling besteden we veel aandacht aan de dieptereiniging, doorbloeding stimuleren, lymfedrainage, in combinatie met een schouder en nekmassage. Waardoor we alle spanningen in het gelaat wegnemen en een stralend en zuiver gelaat bekomen.

Duur: 75 minuten –  Prijs  €89

 

Maak hier jouw afspraak. Snel en gemakkelijk.

Acne Gelaatsbehandelingen

Onze acne behandelingen zorgen ervoor dat jij op lange termijn geniet van een gezonde  en een stralende huid.

In tegenstelling tot de traditionele acne huidverzorgingsproducten zien wij acne/ een onzuivere huid niet als losstaande aandoeningen, maar werken wij vanuit een gezonde, goed functionerende huid. Hierdoor bekomen we blijvende resultaten en dit zonder de huid agresesief te benaderen.

Onze acne verzorgingen zijn zeer geschikt voor de behandeling van onzuiverheden en ontstekingen zoals acné, puistjes, rosacea.

De resultaten voor deze behandelingen hangen grotendeels af van verscheidene factoren zoals product gebruik, voeding, levensstijl en de hormonale balans. Daarom hebben we een specifiek individueel Acne programma opgesteld.

Het Stille Seizoen - Behandelingen - Gelaat - !QMS Medicosmetics

Maak hier jouw afspraak. Snel en gemakkelijk.

Als Acne Specialist helpen jou om je acne onder controle te krijgen in ongeveer drie tot vier maanden, afhankelijk van jouw type acne.

Door de kracht van producten (aangepast aan jouw type acne ) te combineren met maandelijkse behandelingen.

We leren je de acne triggers op gebied van voeding, medicatie, cosmetica, stress, voorkomende verstoppende ingrediënten in huidverzorgingsformules  (zelfs professionele en voorgeschreven producten).

Door bewezen en duidelijke veranderingen in jouw productgebruik, voeding en levensstijl te verbeteren, krijgt jouw zelfvertrouwen terug een ware boost.

voor/na
Wat mag ik verwachten?

Wij starten steeds met een gratis Acne Huidanalyse. Tijdens deze analyse overlopen we tesamen een vragenlijst. Nemen we huidfoto’s waar we zichtbare en onzichtbare huidproblemen zien. We bespreken je voeding, medicatie, supplementen, levensstijl,…

We stellen een persoonlijk behandelplan op voor een 4 tal maanden. Dit omvat je dagelijkse routine voor thuis (wekelijks aangepast), een Sofie’s Acne Bijbel dit zijn 25 pagina’s vol tips & tricks, gedetailleerde uitleg van de producten, je afspraken voor behandelingen.

Ik volg je persoonlijk op totdat je resultaat bereikt is.

Hoe volgen jullie mij op?

Wekelijks volg ik je persoonlijk op tot we het gewenste resultaat bereikt hebben.

Hoeveel kost het acne programma?

Het acne programma bestaat uit thuisverzorgingsproducten.

Als basis zijn dit 6 producten incl zonbescherming. Reken op ongeveer 120 euro producten per maand.

Maandelijks kom je langs voor een acne behandeling deze komt neer op 89 euro per behandeling, ongeacht je acne type.

Welke producten gebruik ik best?

Tijdens de Acne Huidanalyse bepalen we welk soort acne je hebt. Aan de hand daarvan selecteren wij de geschikte producten voor jouw acne om thuis aan de slag te gaan. 

Kan ik zonder Acne Huidanalyse een acne behandeling boeken?

Wij wensen resultaten te behalen op lange termijn. Daarom doen wij geen acne behandelingen zonder gebruik te maken van de door ons geleselecteerde producten. Deze selectie gebeurt tijdens de huidanalyse.

Er moet ook steeds een 3-tal weken tussen de opstart met de producten en de 1ste acne behandeling zitten. 

Ik ben zwanger/ geef borstvoeding kan ik het Acne programma volgen?

Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, mag je ingrediënten zoals vitamine A, salicylzuur boven de 2% , glycolzuur niet gebruiken. 

Deze ingrediënten of combinaties ervan zitten in veel van onze producten vervat. Daarom raden wij aan om te wachten tot na de bevalling of borstvoeding. 

 

Op aanraden van een vriendin ben ik bij Sofie terecht gekomen voor het behandelen van mijn acne. Ik voelde mij bij Sofie meteen op mijn gemak. Ze heeft een prachtig & rustgevend salon. Na een grondige huidanalyse en een gesprek, hielp Sofie mij zo verder. Ze kijkt niet enkel naar je acne maar naar je levensstijl. Ze is eerlijk in wat ze je aanbiedt en krijg je ook alles gedetailleerd op papier mee naar huis met zelfs informatie voor de juiste voeding! Dit heeft mij ook heel wat verder geholpen. Sofie is heel bereikbaar als je tussendoor met vragen zit. Producten, service en nazorg zijn top! Na een proces van aantal maanden ziet mijn huid er al veel beter uit EN voel ik mij ook al veel beter! Ze stuurt bij waar nodig en weet precies wat je huid nodig heeft.

Amber Platteau

ACNE Littekens

Yes! Eindelijk ben je verlost van je puistjes en/of onstekingen!

Maar toch blijf je achter met littekens, verkleuringen op de huid,… dan is microneedling zeker de oplossing voor jou.

Microneedling heeft een heel goeie reputatie voor het behandelen van acne littekens, en is zeer betrouwbaar met goede resultaten.

De behandeling is toepasbaar voor een breed scala van huidtypes en is een zeer toegankelijke behandeling. Deze behandelingen worden niet alleen in het gezicht toegepast; we kunnen ook rug-, halsbehandelingen doen.

Wij zijn experts in de behandelen van acne. Heb je vragen? Neem dan zeker contact met ons op.