Gelaat

Het Stille Seizoen - Behandelingen - Gelaat - Huidanalyse

Meet my skin

Kom je de eerste keer? Boek dan onze “ Meet my skin “

In deze afspraak brengen we de zichtbare en niet zichtbare huidstructuren in kaart met onze Visia7 huidscan.

We nemen uitgebreid de tijd voor een persoonlijk gesprek. Hierin gaan we dieper in op jouw levensstijl, medische achtergrond, productgebruik en jouw verwachtingen. Tevens geef ik je als Epigenetisch Huidtherapeut tips en tricks waarop je moet letten.

Op basis van al deze gegevens stellen wij een behandelingsplan op.

Dit plan van aanpak bevat

  • Jouw persoonlijke dagelijkse routine met de juiste producten
  • Persoonlijk aangepast advies over voeding en levensstijl
  • Behandelingen in de praktijk uitgevoerd door onze specialiste indien nodig
  • 4 maandelijkse gratis huidscan
  • 2 – 3 wekelijkse telefonisch/zoom opvolging

Na de “Meet my skin “ ontvang je jouw persoonlijk behandelingsplan helemaal afgestemd op jouw huid.

 

“Wij werken niet met snelle oplossingen maar met oplossingen die op lange termijn blijven werken. “

Prijs Gratis

Maak hier jouw afspraak. Snel en gemakkelijk.

Het Stille Seizoen - Behandelingen - Gelaat - Rainpharma

Pure gezichtsverzorging met Rainpharma

Rainpharma is een 100% Belgisch merk dat staat voor een gezonde totaalaanpak zonder chemische toevoegingen noch bewaarmiddelen en doen wat ze beloven.

Onze Rainpharma gelaatsverzorgingen zijn gericht op een gezonde en stralende huid en bij elk bezoek wordt opnieuw gekeken naar de conditie van je huid. Iedere gelaatsverzorging is dan ook steeds op maat.

Elke verzorging bestaat uit een dubbele reiniging, zachte peeling, epilatie van de wenkbrauwen, gelaatsdrainage met als afsluiter een masker.

De gelaatsmaskers worden à la minute bereid op basis van de noden van je huid en de verzorging die je krijgt is dus bij elk bezoek anders.

Gedurende de behandeling laten we je nooit alleen: Terwijl de maskers intrekken, kan je genieten van een massage van hals en decolleté of voeten…
U bepaalt zelf de tijd die je graag neemt voor de verzorging.

Door de 6 wekelijkse behandelingen en de Rainpharma verzorgingsproducten thuis te gebruiken, krijg je een gezonde en stralende huid.

Pure gelaatsverzorging - jongeren

Geschikt voor tieners

Een korte verzorging waar de nadruk lig op reinigen en dieptereiniging met een lyfedrainage als afsluiter. Ideaal als kennismaking met de producten van Rainpharma, voor jongeren of mensen met een gevoelige of onzuivere huid.

Deze behandeling is tot de leeftijd van 25 jaar.  

Duur: 60 minuten –  Prijs  €59

Pure Classic gelaatsverzorging

Geschikt voor alle huidtypes

Een uitgebreide verzorging die telkens een andere inhoud heeft. Hier besteden we veel aandacht aan de dieptereiniging, doorbloeding stimuleren, lymfedrainage, in combinatie met een sculp en buccal massage. Waardoor we alle spanningen in het gelaat wegnemen en een stralend en zuiver gelaat bekomen.

Duur: 75 minuten –  Prijs  €89

 

U heeft recht op 20% op een andere behandeling ( uitgezonderd gelaatsverzorging, dermatoloog behandelingen ) indien deze behandeling uitgevoerd wordt binnen de 8 weken sinds Uw laatste gelaatsverzorging bij ons

Maak hier jouw afspraak. Snel en gemakkelijk.

Gelaatsverzorgingen met ZO Skin Health 

van Dr. Zein Obagi 

Voor wie zijn dagelijkse huidverzorging serieus neemt.

Het ZO Skin Health van dr. Zein Obagi zorgt ervoor dat jij op lange termijn geniet van een gezonde  en een stralende huid. 

In tegenstelling tot de traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten ziet Dr Obagi huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar werkt hij vanuit een gezonde, goed functionerende huid. Hierdoor bekomen we blijvende resultaten en dit zonder de huid agresesief te benaderen.

ZO Skin Health is zeer geschikt voor de behandeling van milde tekenen van huidveroudering, denken we maar aan fijne lijntjes, rimpels, een droge, doffe, ruwe huid, vergrootte poriën en een grove textuur.

Maar ook ontstekingen zoals acné, puistjes, rosacea kunnen we met de lijn van ZO Skin Health aanpakken. De resultaten voor deze behandelingen hangen grotendeels af van verscheidene factoren zoals product gebruik, voeding, levensstijl en de hormonale balans. Daarom hebben we een specifiek individueel Acne coaching programma opgesteld.

Alle ZO Skin Health producten kunnen via onze webshop besteld worden. Maar ook na een huidanalyse of een behandeling in de praktijk.

Het Stille Seizoen - Behandelingen - Gelaat - !QMS Medicosmetics

Acné & Oil Control

Geschikt voor de huid met ontstekingen, vette huid, grove poriën en roodheden.

De Acné & Oil Control Treatment zuivert je huid en voorkomt uitslag. Vaak maakt deze behandeling onderdeel uit van ons Acné coaching programma die voor u op maat wordt opgesteld.

Eerst zal het gelaat gereinigd worden met een milde reiniger. Vervolgens zal de exfoliatie en peeling plaatsvinden om dode huidcellen te verwijderen. Het zwavelmaker zal de huid reinigen en kalmeren. De dieptereiniging zorgt voor een verwijdering van mee-eters en ontstekingen. Ten slotte wordt er een ZO crème aangebracht, passende bij de huidbehoefte.

 

Duur: 60 minuten –  Prijs  €89 

Ultra Hydration

Geschikt voor de gevoelige, droge, of de gedehydrateerde huid

De Ultra Hydration Treatment is speciaal ontwikkeld om de hydratatie van een droge, gedehydrateerde huid te herstellen en een verzachtend, verkoelend en kalmerend comfort te bieden.

Allereerst wordt de huid gereinigd. Na de reiniging en exfoliatie met peeling wordt het ZO Aloë Hydra Masque aangebracht, voorzien van kruidenextracten en aminozuren. Rode verkleuringen en ontstekingen zullen afnemen. DNA-reparerende enzymen en hydratanten dringen de huid binnen. Een zonbescherming is toegevoegd.

Duur: 60 minuten –  Prijs  €89

Stimulator Peel

Geschikt voor de mature huid of de  pigment gevoelige huid

Heeft uw huid behoefte aan een snelle, maar diepgaande opfrisbeurt? De Stimulator Peel is dan een goede behandeling. Deze behandeling is breed inzetbaar en richt zich door de combinatie van ingrediënten voornamelijk op celvernieuwing. De peeling verwijdert oude en beschadigde huidlagen en daar komen nieuwe en gezonde huidcellen voor in de plaats.

Je krijgt weer een stralende huid. Pigmentvlekken vervagen en verdwijnen, fijne lijntjes worden minder en de huid wordt strakker. De peeling heeft meestal geen downtime, dat betekent dat u direct uw bezigheden kunt hervatten zonder dat er zichtbaar iets aan uw huid is gedaan. Soms kan er lichte schilfering optreden.

 

Duur: 45 minuten –  Prijs  €120

Skin Brightening

Geschikt voor een huid met pigmentgerelateerde problemen.

Deze behandeling begint met een vochtinbrengende reiniger en een milde exfoliatie met peeling. Verschillende zuren  zorgen voor egalisatie van het pigment. Het brightening complex voorkomt de vorming van nieuw pigment.

Voor een verdere verheldering van de huid wordt het ZO Skin Brightening Sheet Masque aangebracht. Deze minimaliseert de productie van het overtollig pigment waarbij de huid tegelijkertijd wordt gehydrateerd.

Tot slot wordt de huid voorzien van krachtige ZO antioxidanten en co-enzymen. Tevens wordt er een zonbescherming aangebracht om de aanmaak van het pigment te remmen en de aanmaak van gezonde huidcellen te stimuleren.

 

Duur: 75 minuten –  Prijs  €99

Combinatie Stimulator Peel & Acné/Hydration/ brightening

Deze behandeling is de Stimulator Peel in combinatie met: 

– Ultra Hydration gelaatsverzorging

– Acné & Oil Control gelaatsverzorging

– Skin Brightening gelaatsverzorging

In samenspraak met Sofie kiezen we de beste combinatie om een blijvend en stralend resultaat te bekomen.

Duur: 75 minuten –  Prijs  €140 

 

Maak hier jouw afspraak. Snel en gemakkelijk.

U heeft recht op 20% op een andere behandeling ( uitgezonderd gelaatsverzorging, dermatoloog behandelingen ) indien deze behandeling uitgevoerd wordt binnen de 8 weken sinds Uw laatste gelaatsverzorging bij ons.

Dit zeggen onze klanten

Vandevelde

"Steeds heel vriendelijk en een perfecte behandeling. Advies en goede raad krijgt men er steeds gratis bij."

Vandevelde

Smets

"Een totaalervaring! Heel goede gelaatsbehandeling met extraatjes. Het “vrije moment” tijdens het masker bvb. wordt goed besteed door een hand-of voetmassage."

Smets

Boone

"Bij Sofie gaan is altijd een verwennerij in een oase van rust !!!"

Boone

Schelfthout

"Eindelijk iemand die mij heeft geholpen met mijn acnéhuid."

Schelfthout

De Backer

"Ik kom voortaan buiten zonder make-up dankzij jou Sofie! Top!"

De Backer

Zelderloo

"Weet waarmee ze bezig is, met enorm veel kennis van de huid en ingredienten. Dit voel je en merk je in het resultaat."

Zelderloo

Wyns

"Ik heb terug een zuivere stralende huid gekregen zonder nog iets te merken van mijn roodheid en gevoeligheid."

Wyns

Kestens

"Eens je bij Sofie geweest bent voor een gelaatsverzorging verander je nooit meer!"

Kestens