Facelift zonder operatie?

5 tips om te stralen tijdens de feestdagen

1. Beweeg

Regelmatig bewegen zorgt dat je meer energie krijgt. Waardoor alle spanningen en irritaties afnemen en je vervolgens het effect  ziet aan de buitenkant. Bijgevolg een ontspannen gelaat met een stralende blik.

2. Boost je dagelijkse verzorging.

Om je huid fris en jeugdig te houden, reining je best elke avond je huid. Je kan ervoor kiezen om  je huid een ware oppepper te geven door een kuur te doen met een leave on masker of een masker treatment. Deze gebruik je elke dag tot aan de feestdagen. Wedden dat je complimentjes zal krijgen over je stralende huid?

3. Schone Slaapster

Tijdens je slaap draait de productie van nieuwe huidcellen en collageen op volle toeren tussen 11u-3u ’s nachts. Voor een gladde, soepele en jeugdige huid is het dan ook erg belangrijk om voldoende nachtrust te genieten. Tevens kan de vermoeidheid zorgen voor donkere kringen rond de ogen en een afgematte blik. Een schoonheidsslaapje is dus zeker geen loos begrip.

4. Face gym

Al eens gedacht om elke avond je gezicht 5 min. te masseren? Je kan dit doen bij je reiniging of bij het aanbrengen van je avondverzorging. Aangezien het masseren je doorbloeding stimuleert, worden de actieve werkstoffen nog beter opgenomen. Inspiratie nodig?

5. Stress? Neen, dank u.

Stress kan bepaalde huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis verergeren en maakt de huid gevoeliger voor irritaties. Wist je dat chronische stress ( = constante stress ) de aanmaak collageen aantast? Met als gevolg een doffere en drogere huid. Maak dus regelmatig tijd voor jezelf vrij om het stressniveau onder controle te houden.

een stralende huid, de juiste producten gebruiken?

WI jgeven je graag advies. Boek hier je gelaatsverzorging.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *