Facelift zonder operatie?

Gerelateerde afbeelding

De producten van !QMS geven onze huid terug wat ze nodig heeft.

!QMS MEDICOSMETICS  is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen.” Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid terug, zonder gebruik te maken van agressieve producten of injectietechnieken.

Hoe ontstaat een rimpel in de huid?

Een rimpel ontstaat door de afbraak van collageen en door een tekort aan vocht. Meerdere factoren hebben invloed op de afbraak van ons collageen. Enkele voorbeelden: langdurige blootstelling aan de zon, slechte voeding, roken, stress en slaaptekort. Collageen toedienen via de huid is daarom noodzakelijk.

Wat is het verschil met andere anti-aging producten?

Vanaf de leeftijd van 28 jaar verliezen we 1% collageen, eenmaal in de menopauze verliezen we 30% van ons collageen. Wij werken niet op de “stimulering voor aanmaak van collageen”, !QMS vult het collageen aan in onze huid. Dit gepatenteerd gesplitst collageen product bevat 82% actieve werkstoffen en geraakt tot in de lamina lucida zonder dat we hiervoor de huidbarrière beschadigen. Dankzij innovatieve technologieën uit alle wetenschappelijke gebieden worden hiermee effecten bereikt die voorheen onmogelijk waren.

Welke resultaten mag u van !QMS verwachten?

  • Gladdere en egalere huid
  • Stralende huid
  • Stevigere huid
  • Strakkere kaaklijn
  • Vollere huid
  • Zachtere huid
  • Vermindering van fijne lijntjes/ droogtelijntjes
  • Fijnere poriën
  • Minder roodheid
  • Betere hydratatie

Hoe gaan we te werk?

Nadat u als vrouw in de overgang bent gekomen maakt uw huid geen collageen type 1 meer aan. U kunt dan alleen nog maar collageen toevoegen aan de huid. Wees er dus op tijd bij.

De eigenschap van collageen is vochtbinding. Vocht inbrengen via onze huid is onmogelijk. Onze bevat huid van nature vocht. Door het !QMS collageen toe te dienen aan onze huid gaat het collageen zich 300 keer binden met het vocht wat zich van nature bevindt in onze huid.
De huid krijgt hierdoor meer volume en gaat er mooier en voller uitzien.

Gerelateerde afbeeldingAlle producten van !QMS zijn op elkaar afgestemd om zo het beste resultaat te verkrijgen. Bij het !QMS collageen is het zeer belangrijk om de reinigingsproducten van !QMS te gebruiken, deze bevatten geen afsluitende (occlusieve) ingrediënten. Hierdoor kan het collageen optimaal de huid binnen dringen en krijgt u het beste en mooiste resultaat.

Daarnaast is het zeer belangrijk om de huid dagelijks te peelen met de Exfoliant fruitzuur. De fruitzuren van !QMS zijn in staat stapsgewijs de hoornlaag te verbeteren. De concentratie van de fruitzuren is 10% PH-waarde 3.5, dit is optimaal en veilig voor dagelijks cosmetisch gebruik. De werkstoffen zijn 12 uur lang actief in de huid, dankzij de retard formule. Wat wil zeggen dat uw huid dagelijks 12 uur lang wordt voorzien van anti-aging ingrediënten. Zonder dat de huidbarrière aangetast wordt of uw huid hiervan afziet met roodheid, vervellen,… Kom je voor het eerst maak dan een afspraak voor een Meet & Treat. Tijdens deze korte behandeling komen alle belangrijke onderdelen aan bod, krijg je persoonlijk advies, ontdek je de werking van !QMS en ga je de deur uit met een prachtige skinglow!

Na een maand wordt het huidreliëf gladder. Na twee maanden verdwijnen de eerste lijntjes. Na drie tot vier maanden zijn de poriën fijner, heeft u minder rimpels en een mooier huidoppervlak.
Dankzij innovatieve technologieën uit alle wetenschappelijke gebieden worden hiermee effecten bereikt die voorheen onmogelijk waren.

De behandelingen.

Kom je voor de eerste keer dan krijg je een Ontdek !QMS behandeling. Tijdens deze korte behandeling komen alle belangrijke onderdelen aan bod van de gelaatsverzorging en krijg je persoonlijk advies, ontdek je de werking van !QMS en ga je de deur uit met een prachtige skinglow!

De !QMS behandelingen worden onderverdeeld in 3 verschillende fases.

U start altijd met een fase 1 behandeling en na 4 maanden kunt u overstappen op fase 2 en weer 4 maanden later op fase 3. Dit heeft met de intensiviteit van de behandelingen te maken.

FASE 1: In deze fase worden vochtbalans en vetbalans van de huid in evenwicht gebracht.
FASE 2: In deze fase werken we op de versteviging van de huid.
FASE 3: In deze fases gaan we werken op de perfectie zoals pigmentvlekjes en fijne lijntjes.

Maak je afspraak online en ontdek ook !QMS!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *