Facelift zonder operatie?

Veel krijg ik de vraag om al dan niet de stap te nemen om bij de dokter inspuitingen te laten doen.
Voor veel klanten blijft dit toch een grote stap met veel vragen en twijfels.

Waarom we samenwerken met Dr. ’t Kint?

Dokter ’t Kint is in de regio geen onbekende dermatoloog. Ze staat gekend voor  haar professionaliteit, vakkennis en haar directe aanpak.  Tijdens onze  besprekingen om samen te werken was er bij haar 1 voorwaarde tot samenwerking: het moet naturel blijven en passen bij het gelaat.
Loze beloftes en injecties doen bij personen waar ze niet achter staat past niet in haar filosofie. Dit is ook mijn visie en tesamen met de resultaten die ik gezien heb, is Dr. ’t Kint de geknipte persoon die past in het geheel van het huis van schoonheid.

Wat is het verschil tussen botox, fillers en skinboosters?

Bottox.

Blokkeert de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de werking van de spieren afneemt of stil komt te liggen. Dit maakt dit u een jeugdige frisse en natuurlijke uitstraling

Fillers.

Voor het herstellen van volumeverlies of het opvullen van rimpels. Door de normale veroudering krimpt het skelet van het hoofd en neemt het steunweefstel (collageen, elastine, spieren, vet etc.) in het gezicht af.hebt als resultaat.

Skinboosters.

Een voedende behandeling voor de huid die speciaal is ontwikkeld om de huid langdurig te hydrateren en de kwaliteit van de huid te verbeteren. Ze zorgen voor intensieve hydratatie van binnenuit, langdurige verbetering van de huidkwaliteit en een frisse uitstraling.

Elke maand komt Dr. ’t Kint langs voor botox, filler of skinbooster behandelingen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *