Facelift zonder operatie?

Fillers of toch niet? Niet alleen bekende personen laten deze cosmetische behandeling geregeld uitvoeren. Zowel mannen als vrouwen laten storende rimpels en lijntjes regelmatig opvullen. Fillers geven uw gezicht een jeugdige uitstraling.
Maandelijks komt onze dermatoloog Dr. ’t Kint langs in onze praktijk en we vroegen haar wat meer uitleg over deze behandeling.

Wat zijn fillers?

Hyaluronzuurfiller zijn niet-permanente fillers die rechtstreeks in de huid worden ingespoten om de tekenen van veroudering te verminderen en de algemene kwaliteit van uw huid te verbeteren. Ze brengen vocht in de huid op plaatsen waar nodig, voegen volume toe of geven een zachte boost. Bovendien kunnen we, als we ze op strategische plaatsen op uw gezicht injecteren, effecten verkrijgen die te vergelijken zijn met een facelift, zonder dat u een invasieve ingreep hoeft te ondergaan.

Waar gebruiken we fillers?

Deze worden voornamelijk gebruikt bij lippen, mondhoeken en wangen. De ingebrachte gel zorgt er op deze plaats voor dat de huid meer volume krijgt. Bovendien houdt de huid meer vocht vast en ziet er instant voller uit. Hierdoor vervagen rimpels of verdwijnen ze zelfs. Wij werken enkel met veilige fillers op basis van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die dus ook goed door het lichaam wordt geaccepteerd.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Dit verschilt een beetje van persoon tot persoon maar doorgaans blijft de filler 10-12 maanden goed zichtbaar. Met de tijd wordt de filler geleidelijk afgebroken en kunnen we een herhaalbehandeling uitvoeren.

Vraag ons gerust meer informatie over fillers of over onze dermatologische behandelingen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *