Facelift zonder operatie?

Waar we ons in de zomer verspreiden in alle windrichtingen en op vakantie gaan, kiezen we er in de herfstperiode voor om vlugger de warmte binnenshuis op te zoeken. De regen, koude en wind maakt dat onze huid zich terug moet aanpassen en daarom zetten wij 5 herfsttips voor jou op een rijtje om de eerste kou te trotseren. Ook zetten we een behandeling in de kijker en kondigen ons laatste event aan van dit jaar. 

1. Maak je huid goed schoon: reinig grondig elke avond je gelaat om zo alle vuil, talg en make-up  te verwijderen. Kies voor een zuivere reiniger die geen verstoppende ingrediënten of irriterende chemicaliën, parfums of siliconen bevat.

2. Gebruik een aangepaste crème aan het seizoen: Trekkerig gevoel? Dit wil niet zeggen dat je een droge huid hebt, dit kan ook wijzen dat je huid enkel vochttekort heeft.

3. Vergeet je lichaam niet: Zorg dat je kiest voor producten die geen siliconen bevatten want deze leggen enkel een laagje op je huid maar hydrateren niet. Tip: alles eindigend op -cone, -xane is silicone.

4. Douche niet te lang. Zo onttrek je nog meer vocht uit de huid. Opgepast met sulfaten in de douchegel want deze drogen je huid enkel nog meer uit.

5. Bescherm je handen: masseer elke avond voor slapengaan je handen en nagels in met een voedende handcrème. De volgende morgen zal je reeds het verschil zien.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *