Wat mag ik verwachten van jullie acne programma?

Wij starten eerst met een gratis huidanalyse. Tijdens deze analyse overlopen we samen een uitgebreide vragenlijst. We nemen foto’s van je huid om de zichtbare en onzichtbare huidproblemen in kaart te brengen. En we bespreken je voeding, medicatie, supplementen, levensstijl,…

We stellen een persoonlijk behandelplan op voor 3 maanden. Dit omvat je dagelijkse verzorgingsroutine voor thuis (wekelijks aangepast), Sofie’s Acne Bijbel (25 pagina’s vol tips & tricks), wekelijkse opvolging in de praktijk of telefonisch, gedetailleerde uitleg hoe je thuis je producten moet gebruiken. We nemen een periodieke huidscan om je progressie zwart op wit te zien. Dit allemaal eventueel gecombineerd met acne behandelingen. 

Ik volg je persoonlijk op tot je resultaat bereikt is.

Hoe volgen jullie mij op?

Wekelijks volg ik je persoonlijk op tot we het gewenste resultaat bereikt hebben.

Hoeveel kost jullie acne programma?

De kostprijs van het programma is afhankelijk van je soort acne. Die bepalen en bespreken we tijdens de gratis acne huidanalyse. 

Afhankelijk van je soort acne adviseren we om maandelijks langs te komen voor een acne behandeling. Die komt op 89 euro per behandeling, ongeacht je type acne.  (Bekijk de prijslijst ).  

Reken op 400-450  euro thuisproducten voor 3 maanden. 

 

Welke producten gebruik ik best?

Tijdens de huidanalyse bepalen we welke soort acne je hebt. Aan de hand daarvan selecteren wij de geschikte producten voor je acne om thuis aan de slag te gaan. 

Kan ik zonder huidanalyse een acne behandeling boeken?

Wij wensen resultaten te behalen op lange termijn. Daarom doen wij geen acne behandelingen zonder gebruik te maken van de door ons geselecteerde producten. Deze selectie gebeurt tijdens de huidanalyse.

Er zitten altijd een drietal weken tussen de opstart met de producten en de eerste acne behandeling.

Ik ben zwanger/geef borstvoeding. Kan ik jullie acne programma volgen?

Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, vermijd je best ingrediënten zoals vitamine A, salicylzuur boven de 2% en glycolzuur. 

Deze ingrediënten zitten in enkele van onze producten. Daarom raden wij aan om te wachten tot na de bevalling of borstvoeding.

 

Op aanraden van een vriendin ben ik bij Sofie terecht gekomen voor het behandelen van mijn acne. Ik voelde mij bij Sofie meteen op mijn gemak. Ze heeft een prachtig & rustgevend salon. Na een grondige huidanalyse en een gesprek, hielp Sofie mij zo verder. Ze kijkt niet enkel naar je acne maar naar je levensstijl. Ze is eerlijk in wat ze je aanbiedt en krijg je ook alles gedetailleerd op papier mee naar huis met zelfs informatie voor de juiste voeding! Dit heeft mij ook heel wat verder geholpen. Sofie is heel bereikbaar als je tussendoor met vragen zit. Producten, service en nazorg zijn top! Na een proces van aantal maanden ziet mijn huid er al veel beter uit EN voel ik mij ook al veel beter! Ze stuurt bij waar nodig en weet precies wat je huid nodig heeft.

Amber Platteau