Acne Behandelingen

Zo verminderen we je acne

Laten we eerst een misverstand uit de wereld helpen: bijna iedereen krijgt acne. Het verschil is dat de ene er meer last van heeft dan de andere. Hormonen, levensstijl en een gevoelige huid hebben een belangrijke invloed. Hoe kan je dan het best acne bestrijden of verminderen? 

Juiste analyse

Welke soort acne heb je? Als we dat weten, weten we ook welke acne behandeling je nodig hebt.

Persoonlijke behandeling

Elke acne is anders. Dat komt bijvoorbeeld al omdat iedereen een andere levensstijl of hormoonspiegel heeft. Bovendien speelt ook de plaats een rol: acne in je gezicht vraagt om een andere aanpak dan acne op je lichaam.

Resultaat op lange termijn

We doen niet aan quick wins. Die geven je zelfvertrouwen op korte termijn een boost, maar op lange termijn ben je er niets mee. Daarom mikken we op een blijvend resultaat: een huid die je opnieuw complimenten oplevert.

 

Ik ga sinds enkele maanden bij Het Stille Seizoen voor een acnebehandeling. Eerst op eigen houtje vanalles opgezocht en uitgeprobeerd maar nooit langdurig resultaat. Bij Sofie en Fiby is het echt tot rust komen. Ik word geweldig begeleid, Sofie is ontzettend bekommerd en behulpzaam binnen het proces en dat is heel aangenaam na zo een lange zoektocht! De resultaten waren er heel snel, heel indrukwekkend en ze blijven aanhouden dus ik ben helemaal te spreken over Het Stille Seizoen. Je bent hier in goeie handen!

Delhine Messiaen