Gratis Huidanalyse

De start van een stralende huid

Welke acne heb je? Dat is de vraag die we met de huidanalyse willen beantwoorden. Acne is namelijk meer dan oppervlakkige puistjes. Het probleem ligt vaak dieper in de huid. En dus kijken we ook in je huid.

Huidscan

We nemen een foto van de diepere huidlagen met de Visia7. Dat toestel brengt de situatie van je huid in kaart: de zichtbare en niet-zichtbare huidstructuren. We zien dus waar je acne zit, maar ook waar de onderhuidse puisten, onzuiverheden en oude littekens liggen. Als we dat weten, weten we ook hoe we je kunnen helpen.

 

Hoe leef je?

Acne ontstaat niet zomaar: je levensstijl, je voeding en je hormonen bepalen of je acne fel komt opsteken. Daarom maken we naast de huidanalyse ook een analyse van je levensstijl. Zo krijgen we een volledig beeld van je huid en pakken we de échte oorzaak aan. Dat garandeert je ook het beste resultaat op lange termijn.

Persoonlijke productkuur

Het Stille Seizoen doet zijn naam alle eer aan: we werken in alle rust aan de juiste oplossing. Je krijgt dus geen agressieve producten opgesmeerd, maar een productkuur die bij 9 op 10 vrouwen/mannen zorgt voor een blijvend resultaat.

gratis huidanalyse

Op aanraden van een vriendin ben ik bij Sofie terecht gekomen voor het behandelen van mijn acne. Ik voelde mij bij Sofie meteen op mijn gemak. Ze heeft een prachtig & rustgevend salon. Na een grondige huidanalyse en een gesprek, hielp Sofie mij zo verder. Ze kijkt niet enkel naar je acne maar naar je levensstijl. Ze is eerlijk in wat ze je aanbiedt en krijg je ook alles gedetailleerd op papier mee naar huis met zelfs informatie voor de juiste voeding! Dit heeft mij ook heel wat verder geholpen. Sofie is heel bereikbaar als je tussendoor met vragen zit. Producten, service en nazorg zijn top! Na een proces van aantal maanden ziet mijn huid er al veel beter uit EN voel ik mij ook al veel beter! Ze stuurt bij waar nodig en weet precies wat je huid nodig heeft.

Amber Platteau